EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Kurtbey Ortaokulu

Kurtbey Ortaokulu

02845242008
Adres
KURTBEY KÖYÜ İNÖNÜ MEVKİİ CUMHURİYET SK. KURTBEY ILKOKULU VE ORTA OKULU SİTESİ EDIRNE UZUNKÖPRÜ BLOK NO: 28 UZUNKÖPRÜ / EDİRNE
Vizyon
VİZYONUMUZ Akademik ve sosyal aktivitelerde tercih edilen, saygın, güvenilir, katılımcı, bilgili, çağdaş nesillerin ekip ruhu ile yetiştirildiği bir kurum olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Okulun sosyo-kültürel ve ekonomik yapısını dikkate alarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, katılımcı, yaratıcı, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeye ihtiyaç duyan, öğrenme yollarını kavrayıp uygulayan, demokratik, insan haklarına saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Okulumuza Uzunköprü ilçesinden saat 08:15 ile 17:30 arasında her saat başı Kurtbey Belediye otobüsü ile özel minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Edirne iline 85km, Uzunköprü İlçesine 21km uzaklıktadır.